Tłoczony indyk i wiejski Cheddar na jajecznym chlebie
Tłoczony indyk i wiejski Cheddar na chlebie jajecznym może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 387 kalorii, 12g białka, oraz 23G tłuszczu każdy. Na 1,09 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Niewiele osób naprawdę lubiło to Żydowskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Mieszanka Brioche Bochenek, konfitury owocowe, indyk, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pieczone Penne z wiejskim cheddarem i porami, Pieczone jajka z wiejskim cheddarem i ziemniakami, oraz Farmhouse Cheddar i Irish Stout Fondue z młodymi ziemniakami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej elektryczną prasę do kanapek (lub gofrownicę). Zrobić 2 kanapki, dzieląc ser i indyka równomiernie między nimi.
Rozprowadzić na zewnątrz każdej kanapki z masłem i gotować zarówno na prasie lub żelaza. (Lub gotować kanapki w ciężkiej patelni sauté na średnim ogniu, obracając raz, aż z zewnątrz są rumiane i ser topi.)
Podawać z chutney, sosem żurawinowym lub konfiturami.
Odetnij skórki i wciśnij kanapki w gofrownicy, aby dziecko było bardziej przyjazne (około 2 minut).
Podawać z owocami, takimi jak dżem brzoskwiniowy lub morelowy.