Turcja Magiritsan jest bezmleczne przystawka. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 8G tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka sałaty rzymskiej, zielona cebula, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Z łyżeczką wynik 40%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Domowa cytrynowa zupa z indyka i makaronem z indyka Jalapeno, Indyk Tonnato (Włoski indyk na zimno w sosie z tuńczyka), oraz Resztki Indyka? Spróbuj tego łatwego pikantnego indyka i Pinto Bean Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć 2 łyżki soku z cytryny i mąki w misce; ubijać na gładką.
Przynieś 1 szklankę bulionu na wolnym ogniu w średnim rondlu na średnim ogniu. Stopniowo dodawać gorący bulion do mieszaniny jaj, stale mieszając trzepaczką. Powrót mieszaniny jaj do patelni. Gotować 2 minuty lub do lekko grube, ubijając stale.