Trójkolorowe kubki ziemniaczane z kawiorem i kwaśną śmietaną
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Trójkolorowych kubków ziemniaczanych z kawiorem i kwaśną śmietaną. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pescatariański przepis ma 26 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 36. Na 37 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz kawior osetra, fioletowe i młode ziemniaki, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Blini ziemniaczane ze śmietaną i kawiorem, Kawior na Pumperniklu z kwaśną śmietaną, oraz Omlet z wytłoczonym kawiorem i kwaśną śmietaną.
Instrukcje
Paruj ziemniaki nad wrzącą wodą, aż ledwo zmiękną, około 5 minut.
Niech ziemniaki ostygną lekko na talerzu.
Pokrój każdy ziemniak na pół i użyj małej kulki melona, aby wyrwać wcięcie, pozostawiając skorupę 1/4 cala.
Wytnij cienki plasterek od spodu każdego kubka ziemniaczanego, aby nie chybotał.
Rozgrzej piekarnik do 400 i wyłóż dużą blachę do pieczenia folią. W misce wrzucić ziemniaki z oliwą i lekko doprawić solą. Ułóż ziemniaki, odgarnięte bokiem w dół, na blasze do pieczenia i piecz w dolnej trzeciej części piekarnika przez około 25 minut, lub aż spód będzie złoty.
Ułóż ziemniaki na półmisku, każdy z nich polej kwaśną śmietaną, a na wierzch polej kawiorem i szczypiorkiem.