Trójkolorowe Gruszki W Koszulce

Trójkolorowe Gruszki W Koszulce
Jedna porcja zawiera 1061 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy i wegański przepis serwuje 4 i kosztuje 6,07 zł za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pod ręką fasolę waniliową, skórkę z cytryny, sok pomarańczowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Trójkolorowy Penne z kremową ricottą (i jajkiem w koszulce), Gotowane Gruszki Z Gotowanymi Przyprawionymi Figami, oraz Gruszki W Koszulce dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Ułóż 3 rondle na kuchence. W jednym połącz 4 szklanki wody, 1 szklankę cukru, białe wino i wanilię. W następnym połącz 5 szklanek wody, 1 szklankę cukru, grenadynę, skórkę z cytryny i sok z cytryny. Na koniec połącz 3 szklanki wody, 1 szklankę cukru, czerwone wino, skórkę pomarańczową i sok pomarańczowy. Doprowadź do wrzenia na średnim ogniu, od czasu do czasu mieszając. W międzyczasie obierz gruszki i pokrój je na pół od góry do dołu. Używając kulki do melona, wyciągnij kieszeń na nasiona. Za pomocą małego noża wytnij płytkie V w dół środka ściętej twarzy gruszki, aby usunąć łodygę, sznurki i koniec pąka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto1 (14-uncjowe Pudełko) Zapakowana Mieszanka Risotto
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
MelonMelon
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Melon BallerMelon Baller
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
2
Wytnij 3 kółka papieru woskowanego tego samego rozmiaru co rondle.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
3
Umieść 4 połówki gruszki w każdym rondlu i połóż na wierzchu woskowane papierowe kółko. Doprowadź do delikatnego gotowania na wolnym ogniu i gotuj na wolnym ogniu bez mieszania do miękkości, około 15 minut. Kiedy gruszki można łatwo przekłuć widelcem, są gotowe. Wyłącz ogrzewanie i ostudź w płynie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Podawaj w temperaturze pokojowej lub wstaw do lodówki na noc, aby gruszki wchłonęły jeszcze więcej koloru i smaku. Doprowadzić do temperatury pokojowej przed podaniem. Aby podać, ułóż jedną gruszkę w połowie każdego koloru w wzór szprychy na białym talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
5
Skrop gruszki łyżką płynu do kłusownictwa Grenadyny i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Wódki Malinowej1 Uncja Wódki Malinowej
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia2
Magazyn