Trzy Fasolowa Zimowa Sałatka Panzanella Z Konserwowanym Tuńczykiem

Trzy Fasolowa Zimowa Sałatka Panzanella Z Konserwowanym Tuńczykiem
Trzy fasolowa zimowa sałatka Panzanella z konserwowanym tuńczykiem wymaga ok. 3 godziny i 30 minut od początku do końca. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i pescatariański przepis ma 2343 kalorii, 60g białka, oraz 195g tłuszczu na porcję. Na 9,17 zł za porcję, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jest to drogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest dostarczany przez SippitySup. Zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, sól koszerną, filety anchois i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 85%, co jest spektakularne. Trzy fasolowa zimowa sałatka Panzanella z konserwowanym tuńczykiem, Zimowa sałatka Panzanella z grejpfrutem, koprem włoskim i awokado, oraz Sałatka Panzanella Z Tuńczykiem są bardzo podobne do tego przepisu.

Składniki

454Orzechy dowolne (posiekane)stek z tuńczyka (1 1/2 cala grubości)stek z tuńczyka (1 1/2 cala grubości)2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkisardela aioli (opcjonalnie)sardela aioli (opcjonalnie)5filety z sardelifilety z sardeli1lekko Nieświeża francuska bagietka, pokrojona w kostkę 1 calalekko Nieświeża francuska bagietka, pokrojona w kostkę 1 cala11 funt cukinii,pieprz czarnypieprz czarny425Orzechy dowolne (posiekane)żurawina lub inna fasola czerwona, odsączona i opłukanażurawina lub inna fasola czerwona, odsączona i opłukana454Orzechy dowolne (posiekane)świeża fasola szparagowaświeża fasola szparagowa1sprigpokroić w kliny, 1 )pokroić w kliny, 1 )1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)świeże liście tymiankuświeże liście tymianku4czosnek clv, obrany i grubo posiekanyczosnek clv, obrany i grubo posiekany4736 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkipomidory wiśniowe lub winogronowepomidory wiśniowe lub winogronowe425Orzechy dowolne (posiekane)fasola Wielka Północna Biała, osuszona i opłukanafasola Wielka Północna Biała, osuszona i opłukana1bn gorzkie warzywa (np. mniszek lekarski, musztarda czy radicchio)bn gorzkie warzywa (np. mniszek lekarski, musztarda czy radicchio)1pokroić na ½-calowe kawałki (używam cienkiego kotleta schabowego lub skrawków wieprzowych)Rude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizastrzeżony olej z tuńczykazastrzeżony olej z tuńczyka2(zima)więcej zarezerwowanego oleju z tuńczyka, plus więcej w razie potrzebywięcej zarezerwowanego oleju z tuńczyka, plus więcej w razie potrzeby7106 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkioliwa z oliwek, lub więcej, jeśli to konieczne, plus jedna łyżkaoliwa z oliwek, lub więcej, jeśli to konieczne, plus jedna łyżka11 funt cukinii,pokruszona czerwona papryka (do smaku)pokruszona czerwona papryka (do smaku)1małecebula czerwona pokrojona w plastrycebula czerwona pokrojona w plastry596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa1 łyżka plus 1 łyżeczka soli koszernej, dodatkowo do przyprawiania mięsa01 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych1 uncja kiełków bambusa, poćwiartowanych0sól i pieprz do smakusól i pieprz do smaku1( bakłażany)szalotka, tarta lub posiekanaszalotka, tarta lub posiekana
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia91
Magazyn