Toskańska zupa jęczmienna może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 349 kalorii, 19g białka, oraz 10g tłuszczu. Na 2,14 zł za porcję, ten przepis okładki 30% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Przepis ten służy 6. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 19 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Mieszanka jęczmienia perłowego, soli koszernej, oliwy z oliwek i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Z łyżką wynik 86%, to danie jest doskonałe. Spróbuj Toskańska Sałatka Jęczmienna, Toskańska zupa z białej fasoli z brokułami Rabe – zupełnie inny Twist na zupie jarzynowej, oraz Zupa Toskańska podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
2
W 5-kwartowym rondlu rozgrzać olej na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Dodać kiełbasę i gotować, rozbijając mięso drewnianą łyżką na małe kawałki, aż brązowieją, około 5 minut. Używając łyżeczki, wyjąć gotowaną kiełbasę i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
4
Dodać jęczmień i gotować mieszając stale, aż lekko tosty, około 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jęczmień
5
Dodaj bulion, marchew, pasternak, cukinię, koper włoski, pory, boćwina, skórkę sera, jeśli używasz, liść laurowy, 1 łyżeczkę soli i 1/2 łyżeczki pieprzu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia. Zmniejszyć ogień na wolnym ogniu i gotować, odkryte, aż jęczmień będzie miękki, około 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Pasternak
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Jęczmień
Sos żurawinowy, Do Podania
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone