Toskańska Kiełbasa Ragu
Need a bezglutenowe i pierwotne danie główne? Toskańska kiełbasa Ragu może być super przepis do wypróbowania. Ten przepis serwuje 10 i kosztuje 1,7 USD za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 17g białka, 36g tłuszczu, oraz w sumie 444 kalorie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz wino, oliwę z oliwek, pomidory w puszkach i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 35%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Crockpot toskańska kiełbasa i Ragu z białej fasoli z masłem Gnocchi, Toskańska Fasola w letnim pomidorze ragù, oraz Sausage & Fennel Ragù podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gotować i mieszać słodką i gorącą włoską kiełbasę, aż rumiane, około 10 minut. Rozbij mięso na kawałki, gdy gotuje. Wymieszać z cebulą, selerem i czosnkiem; gotować i mieszać, aż cebula będzie przezroczysta, około 8 minut więcej.
Wlać mieszaninę do wolnej kuchenki.
Wlej czerwone wino do patelni i wymieszaj, aby rozpuścić brązowe kawałki smaku z dolnej części patelni.
Dodaj pokrojone w kostkę pomidory, sos pomidorowy i sól do smaku.
Przykryj powolną kuchenkę, Ustaw na niską i gotuj przez 5 godzin.
Wlać śmietanę, wymieszać, przykryć i gotować jeszcze 1 godzinę. W razie potrzeby ponownie wyreguluj sól i podawaj.