Tort Czekoladowy Podwójny Wolnowar
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj podwójnego ciasta czekoladowego Slow-Cooker. Jedna porcja zawiera 351 kalorii, 4G białka, oraz 21 g tłuszczu. Ten przepis służy 15. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Kraftrecipes.com ma 1 fanów. Mieszanka mix ciasto czekoladowe, Olej, półsłodkie czekolady piekarskiej, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj 365 dni wolnego gotowania: dla powolnego gotowania Wilgotne ciasto czekoladowe i karmelowe (i to mój 4 rok blogiversary!), Ciasto Czekoladowe Wolnoopalające, oraz Ciasto Czekoladowe Wolnoopalające dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać suche ciasto i budyń mieszanki w dużej misce z trzepaczką do wymieszania.
Dodać kolejne 4 składniki; dobrze wymieszać. Wymieszać z posiekaną czekoladą.
Wlać do wolnej kuchenki wyłożonej folią i spryskanej sprayem do gotowania; przykryć pokrywką.
Gotuj na niskich 4 do 5 godzin (lub na wysokich 3 do 3-1 / 2 godzin) lub do górnej powierzchni ciasta nie ma mokrych plam i ciasto zaczyna odciągać się od strony wolnej kuchenki.
Podawać na ciepło z chłodnym batem.