Tort Czarny Las
Tort Czarny Las to bezmleczne deser. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 30. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. Jeśli masz nadzienie cherry pie, mix ciasto czekoladowe, galaretka smak czekolady instant budyń, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj eggless Czarny Las ciasto, jak zrobić Czarny Las ciasto, Tort Czarny Las, oraz Tort Czarny Las dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Przygotować ciasto ciasto i piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu na 2 (9-calowe) okrągłe warstwy ciasta, mieszając suchy budyń wymieszać w ciasto przed wlewaniem do przygotowanych patelni. Schłodzić ciasta na patelniach 15 min. Odwróć na stojaki z drutu; delikatnie usuń Patelnie. Fajne ciasta.
Wymieszać nadzienie z ciasta wiśniowego i kirsch. Rezerwa 1/2 szklanki każdej z mieszaniny wiśni i ostudzić Bat do dekoracji; łyżka pozostałej mieszanki wiśni na 1 warstwę ciasta na talerzu. Przykryć 1 filiżanką pozostałego chłodnego bata i drugą warstwą ciasta.
Rozłóż 1-1 / 2 szklanki pozostałego OSTUDZONEGO bata na wierzchu i boku ciasta. Top z dollops pozostałych Cool WHIP.
Dekoruj zastrzeżoną mieszanką wiśni i startą czekoladą. Przechowywać w lodówce.