Tilapia panierowana i smażona gatorbeka
Gatorbek ' s panierowane i smażone Tilapia może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole przepis dania głównego. Na 14,46 zł / porcja, ten przepis Pokrowce 65% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 165g białka, 113g tłuszczu, oraz w sumie 2038 kalorii. Ten przepis służy 1. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, przyprawę old bay, cayenne i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 82%. Spróbuj Tilapia panierowana i smażona gatorbeka, Tilapia Panierowana Parmezanem, oraz Panierowana Pieczona Tilapia dla podobnych receptur.
Instrukcje
W talerzu ciasta lekko ubić jajka z majonezem.
Połącz suche składniki (bułka tarta, cebula w proszku, musztarda, cayenne, czosnek w proszku, Old Bay i S & P)w innym talerzu pie.Na średnim ogniu, rozgrzać olej i masło w dużej, ciężkiej patelni.Ryby zanurzyć w mieszaninie jaj, a następnie pogłębiać przez bułkę tartą.
Umieścić w gorącym oleju i smażyć, aż gotowe, 2-3 minut z każdej strony lub do rybie płatki łatwo.