The Ultimate Slow Cooked Chili
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Ostatecznym powolne gotowane Chili może być znakomity przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 429 kalorii, 35g białka, oraz 9g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać sos worcestershire, pietruszka, cebula, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać mielony kminek, możesz śledzić to danie główne z Marokański Mus Czekoladowy jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 6 godzin i 25 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 75%. Podobne przepisy to Wolno Gotowane Chili, Wolno Gotowane Chili, oraz Wolno gotowane Chili Sandy.
Instrukcje
Ciepła 1 łyżka oliwy z oliwek duża patelnia na średnim ogniu; gotować i wymieszać wołowinę, cebula, i czosnek w gorącym oleju, aż rumiane i kruche, o 10 protokół; odcedzić i wyrzucić tłuszcz. Doprawić wołowinę solą i pieprzem.
Wymieszaj mieloną wołowinę, pozostałą 1 łyżkę oliwy z oliwek, fasolę pinto, fasolę po ranczu, białą fasolę, sos pomidorowy, duszone pomidory po meksykańsku, gorący sos pomidorowy po meksykańsku, zieloną paprykę, seler, chili w proszku, sos Worcestershire, ocet balsamiczny, czosnek w proszku, kminek, pietruszka, bazylia i brązowy cukier razem w wolnej kuchence.
Gotować na wysokiej przez 4 godziny; wymieszać z czerwonym winem i kontynuować gotowanie przez kolejne 2 godziny. (Gotować na niskim poziomie przez 8 godzin.)