The ultimate makeover: Onion tart

The ultimate makeover: Onion tart
The ultimate makeover: Onion tart takes around 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Na 1,15 zł za porcję, dostajesz Hor d ' oeuvre, która serwuje 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 19g tłuszczu, oraz w sumie 312 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 109 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę samowyzwalającą, jogurt naturalny, musztardę dijon i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 30%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Ostateczny makijaż: tarta cytrynowa, The ultimate makeover: francuska zupa cebulowa, oraz The Ultimate Onion Tart.

Instrukcje

1
Cebulę pokroić na małe, cienkie kawałki w kształcie klina.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
2
Rozgrzać olej rzepakowy na dużej, najlepiej nieprzywierającej, podsmażonej lub głębokiej patelni. Cebulę wymieszać i smażyć na średnim ogniu przez około 20 min. Mieszaj tylko od czasu do czasu, aby mogły gotować dość niezakłócone i karmelizować pod spodem. Po zakończeniu powinny być dobrze karmelizowane i lepkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
W międzyczasie przygotuj bazę.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
4
Rozgrzać piekarnik do 190C / 170C wentylator / gaz 5 i umieścić w blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
5
Mąkę i masło umieścić w misce ze szczyptą soli i pocierać palcami, aż będzie przypominał szorstkie okruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Wymieszać jogurt z mlekiem, wlać do mieszanki mąki i krótko połączyć nożem, aż ciasto się połączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
7
Wyjmij z miski i delikatnie naciśnij razem, aby utworzyć kulkę. Nie przepracuj mieszaniny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Ciasto rozwałkować cienko na lekko posypanej mąką powierzchni i wyłożyć na 23 cm okrągłą, karbowaną, luźną puszkę o głębokości około 2,5 cm, dociskając palcami do fletów. Posadź puszkę. Jeśli ciasto jest trochę lepkie, odkurz palce w mące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Jajka ubić w średniej misce, następnie wymieszać z crme frache, tymiankiem, musztardą i przyprawami. Łyżką i połową cebuli rozłożyć na wyłożoną podstawą, doprawić pieprzem, a następnie rozsypać na pół sera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie PlasterkiOgórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
10
Na wierzch wlać masę jajeczną, następnie rozsypać resztę cebuli i sera. Posadź puszkę na gorącej blasze i piecz przez 25-30 minut, aż baza i nadzienie zostaną ugotowane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
11
Wyjąć i ostudzić przez około 10 minut, następnie wyjąć z puszki i podawać na świeżo i ciepło.

Polecane wino: Sparkling Rose, Wino Musujące

Musujące różowe i wino musujące to moje najlepsze propozycje na Tart cebulowy. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Ca ' Furlan Cuvee Mariana musujące różowe z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 12 dolarów za butelkę.
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Ca ' Furlan Cuvee Mariana Sparkling Rose
Świetna musująca mieszanka pinot noir od twórców Ca' Furlan Prosecco! Aromaty świeżych wiśni, truskawek i płatków róży. Okrągłe i kremowe na podniebieniu, z rześkimi orzeźwiającymi bąbelkami i długim, zrównoważonym wykończeniem.Mieszanka: 84% Glera, 16% Pinot Noir
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia3
Magazyn