Teraz Zrobić To: Ciemne Mięso Indyk Cacciatore Przepis
Need a dairy free main course? Teraz zrobić to: ciemne mięso indyk Cacciatore przepis może być spektakularny przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 87g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 807 kalorii. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 15 minut. Mieszanka cebuli, czosnku, papryki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Duszony Indyk z ciemnym mięsem na makaronie jajecznym, Duszony Indyk z ciemnym mięsem na makaronie jajecznym, oraz Kurczak Cacciatore tak jak twoja mama robiła, robi duży posiłek dla wielu głodnych ludzi.
Instrukcje
Używając ostrych nożyc do drobiu, odetnij nadmiar skóry z indyka. Niektóre skóry są dobre, ale usunąć wszelkie dodatkowe.Doprawić każdy kawałek indyka solą i pieprzem, następnie posmarować mąką w dużej płytkiej misce i odstawić.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek w dużej, ciężkiej patelni na średnim ogniu, następnie brązowy kawałki indyka w partiach, aż chrupiące i złocisto-brązowy Na Zewnątrz. Odstawić.
Resztę oliwy rozgrzać w dużym rondlu na średnim ogniu, następnie podsmażyć cebulę, czosnek i paprykę przez 10-12 minut, często mieszając, aż do całkowitego zmięknięcia. Doprawić solą i pieprzem.
Dodaj pomidory z sokami, białe wino, oregano i kapary, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć do gotować na wolnym ogniu i gotować, aż objętość jest zmniejszona o połowę. Rozgrzej piekarnik do 163°.
Dodać kawałki indyka do sosu, upewniając się, że wszystko jest pokryte, następnie przykryć garnek pokrywką, przenieść do piekarnika i gotować przez dwie godziny lub aż mięso indyka spadnie z kości.
Podawać na półmisku z bazylią, makaronem, ziemniakami lub ryżem.Więcej duszonych przepisów na Food Republic: duszone golonki jagnięce z cytryną Confit
Dijon musztarda i białe wino duszony królik
Duszony groszek i szynka z jajkami