Tatar z tuńczyka z wasabi Mayo
Tatar z tuńczyka z wasabi Mayo to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 583 kalorie, 27g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz ocet ryżowy, awokado, pastę wasabi i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 27 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Zapiekany Tuńczyk z wasabi Mayo, Burgery Z Tuńczykiem Z Majonezem Imbirowym Wasabi, oraz Łosoś sezamowy z majonezem Wasabi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć 2 łyżki sosu sojowego i octu w średniej misce.
Dodać marchewkę i ogórek; wrzucić. Przykryć i schłodzić 1 godzinę. Rzucaj.
Odcedzić; odstawić warzywa.
Połączyć majonez, wasabi i sok w małej misce, dobrze mieszając.
Rozgrzej brojlery do wysokiej.
Każdy kawałek chleba pokroić w 3-calowe koło za pomocą okrągłego noża; rezerwy skrawki do innego użytku (takich jak bułka tarta lub grzanki). Lekko obłożyć obie strony chleba sprayem do gotowania.
Miejsce rundy chleba na blasze do pieczenia w jednej warstwie; dusić 2 minut z każdej strony lub do tosty. Schłodzić na stojaku z drutu.
Połączyć pozostałe 1 łyżka sosu sojowego, szczypiorek, chile Pasta, i tuńczyk w dużej misce; delikatnie wymieszać do wymieszania.
Rozprowadzić po 1/2 łyżeczki mieszanki majonezu po jednej stronie każdego okrągłego chleba; na wierzchu po 1 liściu sałaty. Podzielić mieszaninę tuńczyka równomiernie między suwaki, mounding około 2 łyżki na każdej.
Każde awokado pokroić na pół na 8 plastrów.
Umieść 2 plastry awokado, 2 plastry ogórka i 2 plastry marchwi na każdym suwaku. Górny każdy suwak z pozostałym chlebem okrągłym, z majonezem pokrytym bokiem w dół.
Podawać z limonką, w razie potrzeby.