Need a deser bezglutenowy? Pecan Cranberry Butter tarty może być ogromny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 144 kalorie, 1G białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 7 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz żurawinę, brązowy cukier, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 10%. Spróbuj Tarta Z Orzechami Żurawinowymi, Tarta Z Orzechami Żurawinowymi, oraz Tarty czekoladowo-orzechowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością Skrzydełkową, Ze Skórą
2
W misce wymieszaj brązowy cukier, posiekane pekany, suszoną żurawinę, masło, skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, jajko i brandy.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszona
Kawałki Orzechów Pekan
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Dietetyczna Soda Kremowa
Skórka Pomarańczowa
2 Szczypty Zmielonych Goździków
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
(Keebler)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
3
Ułóż skorupki tarty na blasze do pieczenia i łyżkę nadzienia orzechowo-żurawinowego do każdej skorupki około 2/3 pełnej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tarta Muszelki
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4
Do każdej tarty dodaj 1 połówkę orzechów pekan i 1 świeżą żurawinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
5
Piec w nagrzanym piekarniku, aż skorupki tarty są lekko rumiane i nadzienie jest bulgotanie, 18 do 20 minut.