Tarta truskawkowo-imbirowa zajmuje od początku do końca około 45 minut. Za 98 centów za porcję otrzymasz deser na 12 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 13 g tłuszczu i łącznie 309 kalorii. Ten przepis z Taste of Home wymaga mąki, serka śmietankowego, cukru i krystalizowanego imbiru. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Dzięki temu przepisowi Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 18%. Ten wynik nie jest aż tak imponujący. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także: Tarta z imbirem i dynią, Tarta z imbirem i śliwkami i Tarta z imbirem i dynią.
Instrukcje
1
W dużej misce utrzyj masło z cukrem na jasną i puszystą masę. Ubij białko i imbir.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowo Cukier Cukierniczy I Jagody
6 łyżek Masła LUB Margaryny, Miękkiej
1 Kostka Niesolonego Masła O Temperaturze Pokojowej, Pokrojona Na 12 Do 16 Plasterków
Lukrecja Czerwona Sznurowana, Podzielona
8 1/2 Szklanki Mąki Uniwersalnej Lub Więcej W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
5 Szklanek Zimnej Wody, Podzielone
2
Połącz mąkę, sodę oczyszczoną i sól; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze wymieszać. Naciśnij spód i boki natłuszczonego 9-calowego ciasta. patelnia do tarty.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
1 1/4 Funta Mięsa Z Grilla (gotowana I Posiekana łopatka Wieprzowa), Podgrzewana
Mięso Z Grilla (gotowana I Siekana łopatka Wieprzowa), Podgrzewane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Tarta
3
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do momentu, aż brzegi lekko się zarumienią.
W małej misce ubij serek śmietankowy, cukier puder i mleko na gładką masę; rozsmarować na czekoladzie. Na wierzch udekoruj truskawkami. W małej misce, którą można używać w kuchence mikrofalowej, blokuj w kuchence mikrofalowej co 10 sekund, aż do rozpuszczenia; posmaruj truskawkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 10-uncjowe Kubki Z Kremem
2-1/2 łyżeczki Wody Różanej, Opcjonalnie
2 Plastry Gumowatej Cytryny
Do Wyboru Bita śmietana, świeże Maliny I Mięta
Przygotowane Ciasto Na Pizzę, W Temperaturze Pokojowej, Podzielone Na Kawałki
2 Czerwone M&M'Sy
Dżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw Kalifornijskich
5 Szklanek Zimnej Wody, Podzielone
7
Posypać imbirem. Przed podaniem przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kostka Niesolonego Masła O Temperaturze Pokojowej, Pokrojona Na 12 Do 16 Plasterków
Jeśli chodzi o tartę, to kremowe sherry, porto i Moscato d'Asti to moje ulubione dania. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Laurent-Perrier La Cuvee Brut z oceną 4,6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 45 dolarów za butelkę.
Laurent-Perrier La Cuvee Brut
Wino pochodzi z najczystszego soku winogronowego i tylko ono pozwala Laurent-Perrierowi stworzyć „La Cuvée”, szampana o wielkiej finezji i pięknej świeżości uzyskanej po długim procesie starzenia w naszych piwnicach. Kolor bladozłoty. Drobne bąbelki tworzą trwały mus. W nosie delikatny aromat świeżych cytrusów i białych kwiatów. Złożoność wina wyraża się w kolejnych nutach, takich jak nuty winnej brzoskwini i białych owoców. Idealna równowaga pomiędzy świeżością i delikatnością, z owocowymi aromatami bardzo obecnymi na finiszu. To świeże i czyste wino doskonale nadaje się na aperitif. Nuty cytrusów i białych owoców oraz niezwykła równowaga wsparta subtelnym musowaniem sprawiają, że jest to idealny dodatek do drobiu i najlepszych ryb.