Tarta Czekoladowo-Bananowa
Ciasto czekoladowo-bananowe może być tylko deserem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 986 kalorii, 13g białka, oraz 59G tłuszczu na porcję. Na 2,26 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Jeśli masz upieczoną podstawową skorupkę tartą, udekoruj: kakao w proszku, cukier puder i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 44%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Tarta Z Kremem Bananowym, Bananowy Krem Tarta Batony, oraz Tarta Bananowa Bruleed Z Kremem Nutella.
Instrukcje
Napełnić przygotowaną i ostudzoną skorupę tarty połową nadzienia z kremem czekoladowym i wygładzić szpatułką przesuniętą. Pokrój banany o grubości 1/4 cala i ułóż plasterki w ciasnych koncentrycznych kręgach nad nadzieniem.
Pozostałe nadzienie równomiernie rozprowadzić na plasterkach banana.
Śmietanę i cukier puder ubić mikserem elektrycznym z końcówką ubijającą do uzyskania średnio sztywnych szczytów. Ubić bitą śmietanę równomiernie na nadzieniu. Schłodzić do 4 godzin przed podaniem.
Dekorować, w razie potrzeby.