Tandetne Ditali z szynką pieczoną w pomarańczach
Tandetne Ditali z szynką pieczoną w pomarańczy może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 307 kalorii, 18g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 1,63 zł za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka sera cheddar, ditali) makaron, mąka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć makaron można śledzić to danie główne z Czekoladowy Makaron Deserowy jako deser. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 74%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Serowa Zapiekanka kalafiorowa niskowęglowodanowa z szynką, Zapiekanka śniadaniowa z szynką i serem, oraz Zapiekanka z szynką i zieloną fasolką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zerwać twarde końce szparagów.
W razie potrzeby usuń łuski z łodyg nożem lub obieraczką do warzyw.
Kroić włócznie na 1-calowe kawałki. Szparagi układamy w warzywnym parowniku na wrzącej wodzie. Przykryć i pary 3 do 5 minut lub do crisp-tender; odcedzić.
Makaron gotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu, pomijając sól i tłuszcz; dobrze odcedzić. Odstawić i ogrzać.
Płaszcz średniej nonstick patelni z gotowania sprayu; dodać margarynę.
Umieścić na średnim ogniu, aż margaryna się roztopi.
Dodaj czosnek; saute 30 sekund.
Dodać mąkę; gotować, ciągle mieszając, 1 minutę. Stopniowo dodawać bulion i mleko, stale mieszając. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Dodaj szparagi, pomarańcza-
Pieczona szynka, ser i pieprz, mieszając, aż ser się rozpuści. Wymieszać z makaronem i podawać od razu.