Tammy ' s Irish Stew

Tammy ' s Irish Stew
Tammy ' s Irish Stew to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 przepis z 12 porcjami. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 239 kalorii, 12g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. To będzie hit w Twoim dzień św. Patryka wydarzenie. Niewiele osób naprawdę lubiło to europejskie danie. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka marchew, woda, pasternak, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć ziemniaki można śledzić to danie główne z Bułeczki Z Słodkimi Ziemniakami jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Annie Gunns Irish Coddle-ten irlandzki gulasz jest wypełniony bekonem, kiełbasą, piwem, ziemniakami i wieloma innymi, Gulasz irlandzki z irlandzkim chlebem sodowym {Crock Pot}, oraz Pikantne kotlety Tammy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zmieloną wołowinę pokruszyć w dużym, głębokim garnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Wlać 4 szklanki wody i doprawić 1 łyżeczką soli. Przykryć i namoczyć wołowinę przez około 20 minut w temperaturze pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
WołowinaWołowina
SólSól
3
Dodać całe ziemniaki, marchew, pasternak i cebulę. W razie potrzeby wmieszaj dodatkową wodę, aż ziemniaki będą prawie zanurzone.
Składniki, których będziesz potrzebować
PasternakPasternak
ZiemniakZiemniak
MarchewMarchew
CebulaCebula
WodaWoda
4
Przykryć i doprowadzić do wrzenia powoli na średnim ogniu. Zmniejsz ogień do niskiego poziomu i gotuj na wolnym ogniu, aż ziemniaki zaczną się rozpadać, około 1 godziny, dodając wodę po jednej filiżance na raz, w razie potrzeby, aby ziemniaki były wilgotne. Gulasz wymieszać drewnianą łyżką, rozbijając mniejsze ziemniaki, aby uzyskać konsystencję przypominającą SOS. Doprawić solą do smaku. Przykryć, zdjąć z ognia i pozostawić na 10 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
SOSSOS
WodaWoda
SólSól
GulaszGulasz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 35 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia22
Magazyn