Tamaryndowca-duszone żeberka z przecierem truflowym, przecierem Rukolowym i Polewanymi grzybami Kurkowymi
Tamaryndowca-duszone żeberka z truflowym przecierem słonecznym, przecierem z rukoli i glazurowanymi grzybami Kurkowymi może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 3046 kalorii, 81g białka, oraz 251 g tłuszczu każdy. Na 21,23 zł / porcja, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i podnieś bulion wołowy, cebulę, marchew i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać świeży imbir, można śledzić to danie główne z Świeże Ciasteczka Imbirowe jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Duszone Żeberka Wołowe Z Purée Ziemniaczanym, Duszone żeberka hoisin Beer z rozmarynem Purée z białej fasoli, oraz Duszone żeberka wołowe z puree ziemniaczanym, Chardą Szwajcarską i śmietaną chrzanową dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Żeberka obficie przyprawiamy ze wszystkich stron solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
żeberka Wołowe
2
Na dużej patelni na umiarkowanie wysokim ogniu, rozgrzać 2 łyżki oleju, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
3
Dodać krótkie żeberka i zapiekać, aż zbrązowieje ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
4
Krótkie żeberka przełożyć na talerz i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
5
W dużym rondlu na umiarkowanym ogniu, ogrzać pozostałe 2 łyżki oleju, aż gorące, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
6
Dodaj marchew, seler, cebula, czosnek, imbir, jalapeo, liście laurowe, ziarna pieprzu, i goździki i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż karmelizowane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia, 2 Obroty Patelni I Trochę Do Skropienia
1 Pomarańcza, Skórka
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
20 Cienkich Plastrów Cukinii
7
Dodaj ocet, pastę tamaryndowca, melasę i anchois i gotuj na wolnym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zmniejszy się o około 1/
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta Tamaryndowa
Sardele
3/4 łyżeczki Melasy
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
8
Dodać bulion wołowy i demi-glace.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion Wołowy
9
Dodać podsmażone żeberka i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ogień na wolnym ogniu, przykryć garnek, i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie przetargu widłowego, o 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
10
Przełożyć krótkie żebra na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
11
Wlać płyn do duszenia przez sito o drobnych oczkach do dużej miski i wyrzucić ciała stałe. Powrót napięte duszenia cieczy i żeberka krótkie do dużego rondla, przykryć i ogrzać, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
W średnim rondlu na umiarkowanym ogniu, połączyć solniczki, śmietanę i masło i doprowadzić do wrzenia. Obniżyć ciepło na wolnym ogniu i kontynuować gotowanie, aż promienie słoneczne będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Przenieś słoiki, rezerwując płyn do gotowania, do blendera lub robota kuchennego i przetwarzaj, dodając płyn w razie potrzeby, aż będzie całkowicie gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Karczoch Jerozolimski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Przełożyć do miski, wymieszać z truflami, doprawić solą i pieprzem.
W średnim garnku z wrzącą wodą blanszuj pozostałą rukolę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nie Z Lokalnego Ogrodu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Przenieść do blendera lub robot kuchenny, dodać 2 łyżki oliwy z oliwek, doprawić solą i pieprzem, i proces, aż będzie gładka. W blenderze lub robocie kuchennym na niskim poziomie powoli dodawać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek i kontynuować przetwarzanie, aż będzie gładka i w pełni włączona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
4
Przełożyć do małej miseczki i wymieszać ze skórką z cytryny.
Na dużej patelni na dużym ogniu, rozgrzać olej do gorąca, ale nie palenie.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać grzyby i smażyć, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane, o 6 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
3
Dodaj masło i pozwól mu się rozpuścić, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
4
Dodać bulion warzywny i dusić, mieszając od czasu do czasu, do glazury grzybów. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Pietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Przygotowany Japoński Dressing Sezamowy
1
Podziel sunchoke pure na 4 duże talerze. Na wierzchu 1 krótkim żeberkiem, a następnie podzielić grzyby między talerze, układając je wokół krótkich żeber.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberka Wołowe
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Karczoch Jerozolimski
2
Talerz skropić płynem do duszenia i czystą rukolą i udekorować zarezerwowanymi liśćmi rukoli.
Żeberka wołowe można łączyć z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. Wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze kawałki wołowiny dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwieniami, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze kawałki mogą poradzić sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. The Wild & Wilder Ekshibicjonista Merlot z oceną 4.3 na 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 19 dolarów za butelkę.