Tajski Rosół

Tajski Rosół
Tajski rosół jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja zawiera 759 kalorii, 42g białka, oraz 53g tłuszczu. Na 4,64 zł za porcję, ten przepis okładki 49% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni azjatyckiej. To będzie hit w Twoim Jesień wydarzenie. Udaj się do sklepu i odbierz szalotkę, brokuły, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej z pestek winogron, można podążać za tym daniem głównym z Truskawkowa Kruszonka jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 85%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Tajski Rosół, Tajski Rosół, oraz Tajski rosół dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Tajski bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Jedno wino, którego możesz spróbować to Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 35 dolarów.
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Beaumont Hope Marguerite Chenin Blanc
Świeże, czyste i mocne owoce.Doskonale pasuje do owoców morza, zwłaszcza przegrzebków i każdej pięknie pikantnej azjatyckiej potrawy.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia57
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn