Tahini Pieczone Warzywa
Tahini pieczone warzywa to dodatek, który serwuje 6. Za 73 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu i w sumie 86 kalorii. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa z grubsza 50 minut. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne, paleolityczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i podnieś sól, pietruszkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Przynosi ci smak domu. Z łyżką wynik 82%, to danie jest doskonałe. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Pieczone warzywa z sosem Tahini, Pieczone warzywa z sosem cytrynowym tahini, oraz Pieczone warzywa z sosem cytrynowym tahini.
Instrukcje
Pokrój bakłażana, czerwoną paprykę, cukinię i cebulę na 1 cal. kawałki.
Miejsce w 15. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia pokryta sprayem do gotowania. W małej misce wymieszaj olej, tahini, ocet, miód, sól i pieprz.
Skrop warzywa; wrzuć do płaszcza.
Piec bez przykrycia w 450° przez 25-30 minut lub do miękkości, od czasu do czasu mieszając. Przed podaniem dodaj pietruszkę.