Taco Pie

Taco Pie
Przepis Taco Pie może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w okolicy 35 minut. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 612 kalorii, 28g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.39 za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz olej roślinny, tortille kukurydziane, kukurydzę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Easy Taco Pie i zespół Cabot Fit, Ultimate Green Taco Wraps z mięsem taco z soczewicy i orzecha włoskiego (wegańskie + bezglutenowe), oraz Sałatka taco Jessiki z kremowym sosem Taco dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Rozgrzać olej roślinny na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodać tortille i gotować, przewracając kilka razy, aż złoty, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
4
Wyjmij szczypcami i przenieś do wyłożonej ręcznikiem papierowym talerza, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
SzczypceSzczypce
5
Dodaj cebulę na patelni i gotować, mieszając, do miękkości, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać czosnek i cayenne i gotować 30 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielony Pieprz CayenneMielony Pieprz Cayenne
CzosnekCzosnek
7
Dodać wieprzowinę i 1/4 łyżeczki soli i gotować, rozbijając mięso, aż rumiane, o 4 protokół. Wymieszać w pomidory, chiles i kukurydzy. Doprowadzić do duszenia i gotować, aż lekko zgęstnieje, o 3 protokół. Doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
Papryka ChiliPapryka Chili
KukurydzaKukurydza
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
SólSól
8
Zdjąć z ognia i wymieszać kolendrę. Ułóż połowę tortillas w dolnej części 9-do-10-calowy talerz ciasto. Na wierzchu połowę masy mięsnej, następnie połowę sera. Powtórz z pozostałymi tortillami, mięsem i serem. Przykryć luźno folią i piec, aż ser się rozpuści, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KolendraKolendra
SerSer
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Zdjęcia Antonis Achilleos

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir z 4.8 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia28
Magazyn