Słynna Restauracja Alfredo Sauce

Słynna Restauracja Alfredo Sauce
Przepis słynny sos Alfredo Restauracja może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w około 20 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 45 g tłuszczu, oraz w sumie 829 kalorii. Na 1,05 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Działa dobrze jako niedrogi SOS. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Jeśli masz masło, pół na pół, sól czosnkową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 43%, co jest dobre. Podobne przepisy to Słynne CALZONE z restauracji Chez Panisse, Anthony ' s Linguine kalmary i krewetki Pomodoro-zrób klasykę ze słynnej restauracji Houston w domu, oraz Luther ' s BBQ Sauce-podczas gdy Restauracja może już nie być w pobliżu, nadal możesz zrobić ich sos do grilla w domu.

Instrukcje

1
Umieść makaron w dużym garnku z lekko osoloną wrzącą wodą. Gotować do miękkości, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Drenaż.
3
Połączyć masło, ser śmietankowy i pół na pół w rondlu. Doprawić solą czosnkową i pieprzem cytrynowym. Doprowadzić do niskiego wrzenia na średnim ogniu. Gotować, mieszając, aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pół Na PółPół Na Pół
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Pieprz CytrynowyPieprz Cytrynowy
Sól CzosnkowaSól Czosnkowa
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
4
Podawać ponad 12 uncji makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MakaronyMakarony

Polecane wino: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Włoski działa naprawdę dobrze z Chianti, Trebbiano i Verdicchio. Włosi znają się na jedzeniu i znają się na winie. Trebbiano i Verdicchio to włoskie białe wina, które dobrze łączą się z rybami i białym mięsem, podczas gdy Chianti to świetna włoska czerwień do cięższych, odważniejszych potraw. Castellani Chianti Annata z 4.6 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Castellani Chianti Annata
Castellani Chianti Annata
Jasny rubinowy czerwony kolor. Nos jest intensywny i owocowy z fioletowym zapachem i lekką nutą wiśni i czerwonej porzeczki. Podniebienie jest suche i zrównoważone, lekko garbnikowe, które zamienia się w aksamitną miękkość.Dobrze komponuje się z pysznymi makaronami do pikantnych dań z makaronu. Idealny do pieczenia, steków i grillowanej cielęciny.Mieszanka: 90% Sangiovese, 10% Ciliegiolo
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia8
Magazyn