Słodkie i pikantne migdały

Słodkie i pikantne migdały
Słodkie i pikantne migdały mogą być tylko dodatkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 237 kalorii, 8G białka, oraz 18g tłuszczu. Za 70 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Ten przepis od Allrecipes wymaga pieprzu cayenne, miodu, cukru i oliwy z oliwek. Ten przepis jest lubiany przez 148 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bezglutenowe, bezmleczne i lakto ovo Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 1 godzina i 25 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia całkiem niezły wynik spoonacular 66%. Podobne przepisy to Słodkie i pikantne migdały, Pikantno-Słodkie Prażone Migdały, oraz Słodkie I Pikantne Kandyzowane Migdały.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Rozłóż migdały na blasze do pieczenia i opiekaj, aż orzechy zaczną stawać się złotobrązowe i pachnące, około 10 minut. Uważnie obserwuj orzechy podczas pieczenia: szybko się palą.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
3
Wymieszaj cukier, sól i pieprz cayenne w misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Majonez Do WiązaniaMajonez Do Wiązania
4
Wymieszaj wodę, miód i oliwę z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy mieszanina zacznie bulgotać, dodaj prażone migdały, aż równomiernie zwilżą.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
( 23)( 23)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wlej migdały do mieszanki cukru i przypraw i mieszaj, aż będą równomiernie pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
( 23)( 23)
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
6
Rozłóż na blachach do pieczenia w jednej warstwie i ostudź do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki2/3 Szklanki Posiekanej, Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia9
Magazyn