Słodki Imbir-Grillowany Stek Z Flanki
Słodki imbir-stek z grilla wymaga ok. 16 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 26g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 247 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje $2.48 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz mielony imbir, sos sojowy, stek z flanki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony imbir, można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Jest idealny do valentin day. Sprawdza się jako raczej niedrogie danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 59%. Podobne przepisy to Grillowany stek z marynatą imbirową, Grillowany Stek Marynowany Z Miodem I Imbirem, oraz Grillowany faszerowany stek z szalotki, imbiru i glazury Teriyaki.
Instrukcje
Umieść stek w dużej, wytrzymałej plastikowej torbie na suwak.
Połącz brązowy cukier i następne 4 składniki; polej stekiem. Worek uszczelniający; przekręć worek, aby pokryć stek. Marynować w lodówce 8 godzin, obracając torbę od czasu do czasu.
Wieszak na grilla z natryskiem do gotowania; umieścić na grillu na średnio gorących węglach (350 do 400).
Wyjąć stek z marynaty, odrzucając marynatę.
Umieścić stek na stojaku; grill, pokryte, 6 do 8 minut z każdej strony lub do pożądanego stopnia doneness.
Pokroić po przekątnej na cienkie plastry.