Słodka Fasolka Klonowa
Potrzebujesz bezglutenowej i bezmlecznej przystawki? Fasolka po bretońsku ze słodkiego klonu może być super przepisem do wypróbowania. Ten przepis jest przeznaczony dla 6 osób i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 185 kalorii, 8 g białka i 3 g tłuszczu. 1 osoba przygotowała ten przepis i zrobi go jeszcze raz. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Mieszanka syropu naleśnikowego, wieprzowiny i fasoli, musztardy i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 39%, to danie jest raczej złe. Wypróbuj klonową fasolkę po bretońsku, klonową fasolkę po bretońsku i klonową fasolkę po bretońsku, aby poznać podobne przepisy.
Instrukcje
W dużej misce wymieszaj wieprzowinę z fasolą, syropem, ketchupem i musztardą.
Wlać do 8-calowego. kwadratowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem kuchennym.
Posyp boczkiem; posyp cebulą.
Piec bez przykrycia w temperaturze 350° przez 40–45 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie się pienić.