Szyszki Budyniowe Z Błota
Szyszki budyniowe błotne wymagają z grubsza 1 godzina i 35 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 6G białka, 13g tłuszczu i w sumie 296 kalorii. Za 86 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 24. Jeśli masz pod ręką mieszankę puddingu czekoladowego instant, serek śmietankowy, rożki do lodów waflowych z płaskim dnem i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy obejmują Szyszki Niezapominajki, Taco Rożki, oraz Szyszki Na Ognisko.
Instrukcje
Rozłóż ciasteczka kanapkowe, zeskrob kremowe nadzienie do miski i umieść połówki ciasteczka w dużej zamykanej plastikowej torbie. Zmiażdż ciasteczka na okruchy za pomocą wałka do ciasta.
Ubij pudding i mleko w dużej misce, aż będzie gładkie; kontynuuj ubijanie przez 2 minuty. Odstawić na 5 minut do zgęstnienia. Ubij nadzienie z kremem kanapkowym i ubij polewę w budyń, aż będzie gładka. Ubij serek śmietankowy w mieszankę budyniową, aż przestanie być grudkowaty, 2 do 3 minut.
Wymieszaj okruchy ciastek z mieszanką budyniową.
Przełóż mieszankę budyniową do dużej zamykanej plastikowej torby, wyciśnij powietrze u góry, zamknij torebkę i odetnij mały róg z jednego dolnego rogu torebki.
Ustaw szyszki ciastek pionowo w dużym naczyniu do pieczenia i wyciśnij mieszankę budyniową do szyszek.
Posyp kilka robaków cukierkowych na wierzchu każdego stożka. Zamroź szyszki przez 30 minut, aby ostygły.