Szynka Glazurowana Z Mango
Szynka Glazurowana z Mango może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 30 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 250 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Jeśli masz cebulę, kolendra, szary Poupon pikantny musztarda miodu, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Krewetki z rumem i Mango, Szynka Grillowana Z Mango, oraz Morela I Mango-Szynka Glazurowana dla podobnych receptur.
Instrukcje
Cebulę ugotować i wymieszać na oleju w średnim rondlu 2 do 3 min. albo do przetargu. Wymieszać z brązowym cukrem; gotować 1 min., mieszając od czasu do czasu.
Dodaj mango i musztardę; mieszaj do dobrze wymieszanego. Gotować aż do ogrzania, mieszając od czasu do czasu.
Zdjąć z ognia; lekko ostudzić. Wymieszać z kolendrą.
Szynka ocena poprzez płytkie cięcia na całej powierzchni; wstawić goździki w rogach punktów.
Na patelni ułożyć szynkę.
Dodaj 3 Łyżki. woda do patelni.
Piec zgodnie z zaleceniami na opakowaniu szynki, szczotkując 1/2 szklanki glazury w ciągu ostatnich 20 min. czasu pieczenia.
Gotować pozostałą glazurę w rondlu na średnim ogniu, rozrzedzając glazurę do pożądanej konsystencji sosu z wodą.
Podawać jako sos z pokrojoną szynką.