Szybkie Collards
Przepis Quick Collards jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest świetnym jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny opcja dla miłośników Południowej żywności. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 41 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 20 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Przynosi wam to moje przepisy. Sprawdza się jako niedrogi dodatek. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz boczek, wodę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest solidne. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Carbonnade z kołnierzami, Creamed Collards, oraz Kielbasan i Collards.
Instrukcje
Boczek gotować na dużej patelni na średnim ogniu 5 minut lub aż ostry, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj collards, 2 łyżki wody, i sól; gotować 3 protokół, obracając szczypcami, aż zielenina więdną.
Podawać z ostrym sosem, w razie potrzeby.