Szybka Paella

Szybka Paella
Szybka Paella może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Na 2,01 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Jedna porcja zawiera 394 kalorie, 17g białka, oraz 21 g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka rosołu z kurczaka, oliwki nadziewane pimiento, kiełbasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać natychmiastowy biały ryż można śledzić to danie główne z Budyń Ryżowy Pieczony jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Szybka Paella, Szybka Paella, oraz Szybka Paella.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej w 12-calowej ciężkiej patelni na dużym ogniu, aż tylko do palenia, następnie podsmażyć czosnek i mrożoną cebulę i paprykę, mieszając, aż czosnek i cebula są złote, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać kielbasa i gotować, mieszając, aż kielbasa jest lekko rumiane, o 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
KielbasaKielbasa
3
Dodaj ryż, wino, bulion, szafran, i krewetki i gotować, pokryte i niezakłócone, na dużym ogniu, aż większość cieczy jest wchłaniana i krewetki są gotowane przez, o 6 protokół. Wymieszać w cockles, groszek, i oliwki i gotować, pokryte, aż cockles otworzyć szeroko, 2 do 4 protokół. (Odrzuć wszystkie cockles, które pozostają nieotwarte po 4 minutach.)
Składniki, których będziesz potrzebować
CocklesCockles
SzafranSzafran
OliwkiOliwki
KrewetkiKrewetki
BulionBulion
GrochGroch
RyżRyż
WinoWino
4
Wyjąć z ognia i odstawić, przykryte, aż cała ciecz zostanie wchłonięta, około 5 minut.

Wyposażenie

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Tempranillo, Albarino i Grenache to moje najlepsze propozycje dla hiszpańskiego. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Możesz spróbować Parador Tempranillo. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 40 dolarów za butelkę.
Parador Tempranillo
Parador Tempranillo
2012 Parador Tempranillo ma potężny profil owoców, charakterystyczny dla słonecznego i ciepłego sezonu wegetacyjnego. Wino przypomina klasyczną Ribera del Duero, ma jaskrawoczerwone owoce i fioletowe nuty, z kamienistym, klasycznie wytrawnym wykończeniem. Pierwszy rocznik z Winnicy dyliżansów.Mieszanka: 100% Tempranillo
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia23
Magazyn