Szybka marynowana cebula i jabłka
Szybka marynowana cebula i jabłka to bezglutenowe i wegańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 145 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Mieszanka cebuli, ocet jabłkowy, koperek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Szybka Marynowana Czerwona Cebula, Marynowana czerwona cebula {szybko i łatwo!}, oraz Szybka i pikantna marynowana cebula.
Instrukcje
Ćwierć jabłka, a następnie odciąć rdzeń i cienko pokroić.
Dodaj je do średniej miski, polej je odrobiną soku z cytryny i dodaj cebulę i koperek.
W małym garnku na średnim ogniu dodaj ocet, liście laurowe, ziarna pieprzu, sól i cukier. Mieszaj i podgrzewaj, aż cukier całkowicie się rozpuści.
Wlać równomiernie na jabłka i odstawić 20 minut, obracając od czasu do czasu.
Podawać lub przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.