Szwedzkie klopsiki III
Szwedzkie klopsiki III może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 410 kalorii, 22g białka, oraz 30 g tłuszczu każdy. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 6 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, mąkę, śmietanę do bicia i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów skandynawskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 41%, co jest solidne. Podobne przepisy to Szwedzkie Klopsiki (Klopsiki Ikea), Szwedzkie Klopsiki, oraz Szwedzkie Klopsiki.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić na średniej patelni na średnim ogniu. Cebulę ugotować w margarynie, często mieszając, do miękkości.
Przełożyć do dużej miski.
Wymieszać okruchy krakersa, mieloną wołowinę, jajko, gałkę muszkatołową i ziele angielskie z cebulą do wymieszania. Kształt na 1 1/2 cala (4 centymetrów) klopsiki i umieścić w szklanym naczyniu do pieczenia.
Posypać mielonym czosnkiem i przykryć folią.
Piec w rozgrzanym 350 stopni F (175 stopni C) przez 15 minut, lub aż gotowane przez.
W międzyczasie przygotuj biały sos, postępując zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Wymieszać z koperkiem, szałwią, mąką i śmietaną do ubijania.
Wyłącz piekarnik i zdejmij folię z klopsików.
Polać sosem klopsiki i pozostawić w piekarniku na 10 minut.