Sztuka jedzenia Carbonade à la Gueuze

Sztuka jedzenia Carbonade à la Gueuze
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne,więc spróbuj Carbonade à la Gueuze w sztuce jedzenia. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 56g białka, 32G tłuszczu, oraz w sumie 697 kalorii. Ten przepis służy 6. Na 2,84 zł za porcję, ten przepis okładki 37% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Serious Eats ma 41 fanów. Jeśli masz chuck wołowiny, sól i pieprz, mąka, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać brązowy ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy Brązowy jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 92%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj carbonade wołowe, Carbonade Flamande (Belgijski Gulasz Wołowy), oraz Clean Eating Faszerowane Papryki {Clean Eating Freezer Meals Cookbook Giveaway} dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Suszyć wołowinę papierowym ręcznikiem i pokroić na mniej więcej 2-na-2-calowe kawałki, postępując jak najwięcej przerw między mięśniami. W dużym, ciężkim garnku z pokrywką dobrze brązuj mięso w tłuszczu, pracując partiami, aby nie schłodzić patelni przez tłoczenie-przez 30 minut lub dłużej. Podczas gdy mięso jest brązowieje, posiekać cebulę grubo.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Wyjąć rumiane mięso do ciepłego naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
3
Na średnim ogniu, brązowy cebulę w garnku, dodając więcej tłuszczu w razie potrzeby, o 12 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Dodaj mąkę, mieszając ją z tłuszczem i gotując przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
5
Dodaj piwo podczas mieszania. Odstawić mięso do garnka, dodać wiązkę ziół, 1 łyżeczkę soli i mielony pieprz, wszystko razem wymieszać. Mięso powinno być prawie całkowicie zanurzone; jeśli nie, Dodaj więcej piwa (lub wody, bulionu lub bulionu). Gotuj w bardzo niskiej bańce, umieszczając dyfuzor ciepła pod garnkiem, jeśli to konieczne, i ustawiając pokrywę mniej lub bardziej uchyloną, aby pomóc kontrolować temperaturę. Gotować mięso, aż szaszłyk łatwo wsunie się, a zwłaszcza na zewnątrz-około 3 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
6
Mięso i około połowy cebuli wyjąć łyżką szczelinową; wyrzucić wiązkę ziół. Ostrożnie usuń tłuszcz z cieczy. Gotuj go, jeśli to konieczne, aby zmniejszyć go do konsystencji bogatego, ale płynnego kremu. Mięso i cebulę wrzucić do garnka i dokładnie podgrzać. Smak, i dodać sól i trochę cukru, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia40
Magazyn