Syrop Cynamonowo-Rumowy

Syrop Cynamonowo-Rumowy
Syrop cynamonowo-rumowy może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje 55 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 188 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz jasny syrop kukurydziany, rum, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Pełnoziarniste naleśniki cynamonowe z syropem cynamonowym, Gofry cynamonowo-kukurydziane z syropem jabłkowo-cynamonowym, oraz Gofry jabłkowo-cynamonowe z syropem cynamonowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieścić syrop kukurydziany w małym rondlu i gotować na małym ogniu, aż do całkowitego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan1 Opakowanie (3 Uncje) Połówek Orzechów Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Dodać pozostałe składniki; dobrze wymieszać.
3
Podawać na ciepło na naleśnikach.
4
Uwaga: w razie potrzeby można pominąć Rum lub ekstrakt rumu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z RumuEkstrakt Z Rumu
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn