Suszone na słońcu pomidorowe Pesto-wieprzowina faszerowana
Suszone na słońcu pomidory Pesto Nadziewane wieprzowina może być dobry przepis, aby rozszerzyć pole przepis dania głównego. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 656 kalorii, 64G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Na $3.99 za porcję, ten przepis okładki 38% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jeśli masz szybki ryż, suszone na słońcu pesto pomidorowe, musztardę miodową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć ocet balsamiczny można śledzić to danie główne z Chude Lody Truskawkowe jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Spróbuj Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe, oraz Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F. Pokryj płytką patelnię sprayem do gotowania.
Za pomocą ostrego noża przeciąć wieprzowinę wzdłuż 3/4 drogi.
Umieść na przygotowanej patelni i rozłóż suszone na słońcu pesto pomidorowe w nacięciu. Złóż wieprzowinę na pół i użyj metalowego lub drewnianego szaszłyka, aby zamknąć szew. Doprawić solą i czarnym pieprzem.
W małej misce połącz ocet, musztardę miodową i tymianek. Mieszanka łyżka nad wieprzowiną.
Piecz 45 minut, aż termometr odczytu natychmiastowego wykaże 155 stopni F (wieprzowina może być nadal różowa w środku i to jest ok).
Pozostawić wieprzowinę na co najmniej 10 minut przed krojeniem w poprzek na plastry o grubości 1 cala.
Podawać około 1/2 wieprzowiny z 2 szklankami ryżu. Rezerwuj pozostały ryż i wieprzowinę na dodatkowe posiłki.