Surowy Dip Bazyliowy Ze Szpinakiem (Wegański, Bezglutenowy, Bez Soi)
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać surowy szpinak bazylia Dip (wegańskie, bezglutenowe, sojowe) spróbować. Jedna porcja zawiera 179 kalorii, 4G białka, oraz 17g tłuszczu. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i przyjazny przepis fodmap służy 8 i kosztuje 94 grosze za porcję. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. 45 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz orzechy macademia, liście bazylii, oliwa z oliwek czosnek, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Bezglutenowe wegańskie Brownies orzechowe i owsiane (wegańskie, bezglutenowe, bez ziarna, bez mąki, bezmleczne, bez cukru rafinowanego), Kremowa wegańska zupa z kukurydzy i czerwonej papryki (bezglutenowa, sojowa, bez orzechów, bez ziarna, bez soli), oraz Pieczone Chipotle słodkie ziemniaki i cukinia placki (wegańskie, bezglutenowe) z domowej pikantnej musztardy miodowej (bezglutenowe z opcją wegańską).
Instrukcje
Szpinak i bazylia wymieszać w dużej misce, odstawić.
Dodaj wszystkie pozostałe składniki do malaksera (z S-blade) lub Vitamix. Zmiksować na gęstą i kremową masę.
Zalać zieleniną i dobrze wymieszać.
Pozostaw w lodówce przez co najmniej 2 godziny, usuń i wymieszaj ponownie, a następnie podawaj z małymi marchewkami, selerem naciowym, groszkiem, grzybami, pokrojoną czerwoną papryką, kalafiorem i/lub surowymi krakersami z nasion lub wielopoziomowymi. Smacznego!