Super szybki Pad Thai
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Super-fast Pad Thai. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $2.2 za porcję. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 307 powiedziałoby, że trafił na miejsce. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Jeśli masz prażone orzeszki ziemne, beansprouts, olej słonecznikowy i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to przyjazny dla budżetu przepis dla fanów kuchni azjatyckiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 70%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Spring Vegetable Pad Thai: Fresh & Fast, Jak Zrobić Pad Thai (Wegetariańskie Pad Thai ), oraz Pad Phai (Alias Pad Thai Pie).
Instrukcje
Doprowadzić patelnię wody do wrzenia, dodać makaron i gotować przez 3 min, dodając groszek i krewetki na koniec min.
Odcedzić i odstawić na rozgrzaną oliwę na dużej patelni.
Smażymy makaron, krewetki, groszek, fasolę i dymkę, podrzucając na olej przez kilka minut. Przesunąć wszystko na jedną stronę patelni i wlać jajko. Wymieszać do ugotowania, następnie wszystko dobrze wymieszać. Wrzucić przez orzeszki ziemne, sojowy i słodki sos chilli więc wszystko jest połączone. Rozsypać kolendrą i podawać.