Przepis Summer Carbonara może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w około 35 minut. Na 1,85 zł za porcję, ten przepis okładki 22% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. To danie główne ma 630 kalorii, 25g białka, oraz 29g tłuszczu na porcję. Przepis ten służy 6. Jeśli masz pod ręką pieprz, squash, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Będzie hitem w Twoim Czwarty Lipca wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 54%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Summer Carbonara, Summer Veggie Carbonara, oraz Lato krewetki i słodka kukurydza makaron Carbonara podobnych receptur.
Instrukcje
1
Ugotuj spaghetti zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu. Tymczasem na dużej patelni podsmażyć cebulę, kabaczka, cukinię i czosnek w oleju do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spaghetti
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
1 Pomarańcza, Skórka
Nóż Do Obierania
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
3
Wyjąć i ogrzać.
4
Zmniejsz ciepło do niskiego; dodaj jajka do patelni. Gotuj i mieszaj, aż mieszanina jaj pokryje metalową łyżkę i osiągnie 160° (mieszanina będzie wyglądać jak miękkie spienione jajko).