Sum z orzechami Pekanowymi z zwiędłymi zieleniami i pomidorowym chutneyem

Sum z orzechami Pekanowymi z zwiędłymi zieleniami i pomidorowym chutneyem
Pecan-Crusted Catfish with Wilted Greens and Tomato Chutney może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 614 kalorii, 45g białka, oraz 40 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $5.25 za porcję. 9 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz sok z cytryny, Chutney pomidorowy, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać pekan można śledzić to danie główne z Tort Bourbon z orzechami pekan: klasyk południa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Zielenina z boczkiem z ciepłym serem kozim z orzechami pekan, Pecan-Crusted Catfish, oraz Pecan-Crusted Catfish.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 10 dolarów za butelkę.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio charakteryzuje się suchą, rześką, żywą konsystencją i delikatnymi aromatami białych owoców, kwiatów i migdałów.Dobrze komponuje się z białymi mięsami, rybami, owocami morza, daniami z makaronu i delikatnymi serami.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Magazyn