Sum przy świecach kapitana Kofiego
Sum przy świecach kapitana Kofiego może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na dania główne. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i pescatarian przepis służy 6 i kosztuje $1.97 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 267 kalorii. Mieszanka soku z cytryny, oliwy z oliwek, curry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby użyć proszku curry można śledzić to danie główne z Lody Curry z Mango i pistacjami jako deser. 6 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sum przy świecach kapitana Kofiego, Kapitan Kraju, oraz Kapitan Kraju.
Instrukcje
Wszystkie składniki połączyć w misce i odstawić.
Oczyść rybę, pozostawiając kość.
Skropić rybę sokiem z cytryny i oliwą z oliwek. Rozetrzyj rybę i posyp sosem sojowym.
Niech marynować, pokryte, na noc w lodówce.
Rozgrzej grill do średniego poziomu.
Ułóż rybę na grillu i przykryj folią. Grill przez 15 minut. Używając szerokiej szpatułki, ostrożnie obróć rybę i kontynuuj grillowanie, przykryte, przez 20 do 30 minut.
Przełożyć rybę na półmisek i podawać.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Sum w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Loveblock Pinot Gris. Recenzenci bardzo to lubią z 4.6 z 5 gwiazdek i cena około 24 dolarów za butelkę.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.