Stroganow Wołowy

Stroganow Wołowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc wypróbuj Stroganow wołowy. To danie główne ma 681 kalorii, 51g białka, oraz 36g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 4 i kosztuje 2,94 USD za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś makaron jajeczny, krem z zupy grzybowej, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 377 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 88%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy obejmują Beef Stroganoff-pierwotnie stworzony dla rosyjskiej rodziny Stroganowów przez francuskiego szefa kuchni, ten ulubieniec rodziny w moim domu, Easy Beef Stroganoff-Wersja Z Mieloną Wołowiną, oraz Stroganow Wołowy.

Instrukcje

1
Posyp paski steku przyprawą domową, aby je przykryć światłem, a następnie odkurzyć flour.In duża patelnia, szybko zrumienić je z obu stron w oliwie z oliwek i maśle.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
PrzyprawyPrzyprawy
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wyjmij stek z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj plastry cebuli i pieczarki do kapania patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Smaż przez kilka minut, aż cebula będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
CebulaCebula
5
Posyp 1 łyżeczką mąki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Włóż stek z powrotem na patelnię z cebulą i grzybami.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
CebulaCebula
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Dodaj zupę grzybową i bulion wołowy. Gotuj na małym ogniu przez około 30 minut pod przykryciem. Dostosuj przyprawy do smaku, w razie potrzeby dodając sól i pieprz. Dodaj śmietanę przez ostatnie kilka minut, tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Zupa GrzybowaZupa Grzybowa
Bulion WołowyBulion Wołowy
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
PrzyprawyPrzyprawy
8
Podawać na ugotowanym makaronie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron GotowanyMakaron Gotowany
9
Wymieszaj składniki i przechowuj w hermetycznym pojemniku do 6 miesięcy.

Wyposażenie

TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia25
Magazyn