Stout Slow Cooker peklowana wołowina i warzywa
Stout Slow Cooker peklowana wołowina i warzywa może być tylko napojem, którego szukasz. Na 1,72 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 389 kalorii, 19g białka, oraz 17g tłuszczu każdy. Jest idealny do Dzień Ojca. 67 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka brązowego cukru, słodkie ziemniaki, marchew i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest niesamowite. Spróbuj Slow-Cooker Stout Gulasz Wołowy, Peklowana wołowina i kapusta (Wolnowar lub szybkowar), oraz Slow Cooker peklowana wołowina i kapusta dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wlać 1 butelkę piwa Irish stout do wolnej kuchenki.
Opłukać mostek wołowy i osuszyć. Natrzyj brązowym cukrem, w tym spód, i delikatnie umieść mostek w wolnej kuchence z mocnym piwem.
Ułóż słodkie ziemniaki, kapustę, cebulę, marchew i czerwone ziemniaki na mostku i wokół niego w wolnej kuchence.
Wlać pozostałe 1/2 butelki Irish stout piwo na i wokół mostek i warzywa nawilżyć brązowy cukier. Przykryć kuchenkę i gotować na niskim, aż peklowana wołowina będzie miękka, 6 do 8 godzin. Pozostawić mostek na 5 minut przed krojeniem.