Stir-Fry Z Indyka
Need a bezglutenowe i bezmleczne przystawki? Indyk Stir-Fry może być spektakularny przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 236 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz groszek śnieżny, olej roślinny, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Wołowina i kapusta Stir Fry, Stir-Fry z wołowiną i brokułami, oraz Stek Sezamowy Stir Fry dla podobnych receptur.
Instrukcje
W misce, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z wodą i sosem sojowym, aż będzie gładka; odstawić. Na patelni, podsmażyć groch, papryka czerwona i grzyby w oleju do miękkości.
Dodać mieszankę indyka i sosu sojowego. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub aż zgęstnieje.