Stelaż jagnięcy z Ancho-miodową glazurą

Stelaż jagnięcy z Ancho-miodową glazurą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Rack of Lamb With Ancho-honey Glaze. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 686 kalorii, 24g białka, oraz 57 g tłuszczu na porcję. Na $4.79 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 11 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz proszek ancho chile, czosnek, mielony kminek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Stelaż jagnięcy z Chutney-miętowa glazura, Regał szałwiowy-o-lamb W / A Pom glazura, oraz Stelaż Jagnięcy Z Polewą Dijon Na Zwiędłym Szpinaku Dla Niemowląt.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn