Steki Buffalo z Chile-olej czosnkowy
Steki Buffalo z Chile-olej czosnkowy jest bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 49g białka, 33g tłuszczu, oraz w sumie 506 kalorii. Ten przepis służy 4. Na $11.94 za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. valentin day będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Mieszanka ząbków czosnku, olej roślinny, pieprz i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Restauracja styl czosnek i zioła chleb zanurzenie oleju, Steki Roadhouse z Ancho Chile Rub, oraz Grillowane steki z czerwonym sosem Chile.
Instrukcje
W małym rondlu, ciepłe 1/2 szklanki oleju roślinnego na umiarkowanym ogniu.
Dodać czosnek i pokruszony czerwony pieprz i dusić na małym ogniu, aż czosnek zamienia blady złoty, o 5 protokół.
Olej aromatyzowany wlać do żaroodpornej miski lub słoika i doprawić solą.
Steki przyprawiamy solą i pieprzem. Na dużej żeliwnej patelni podgrzej pozostałą 1 łyżkę oleju aż do palenia.
Dodaj steki i gotować na umiarkowanie wysokim ogniu, aż rumiane, chrupiące i rzadkie, o 3 protokół na stronę.
Przenieś steki na deskę do krojenia i pozostaw na 5 minut.
Grubo pokroić steki w poprzek ziarna i ułożyć plastry na talerzach.
Skropić chile-olej czosnkowy na mięso i służyć.