Spódnica Steak Diablo

Spódnica Steak Diablo
Spódnica Steak Diablo jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $6.41 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 42g białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 540 kalorii. Mieszanka octu cydr, stek wieszak, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest idealny do valentin day. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Sunny ' s Diablo Diablo Diablo Burger, Chili Diablo stek i makaron, oraz Stek z kubańskiej spódnicy z pomidorowym Escabeche i sosem z mango dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 1 szklankę salsy czosnkowej z octem, oregano, cukrem i solą w zamykanej plastikowej torbie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
OcetOcet
CzosnekCzosnek
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torby ZiplocTorby Ziploc
2
Dodaj stek i marynować 30 minut lub do 4 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
StekStek
3
Zapal grill węglowy i pozwól, aby węgle się spaliły, aż zostaną pokryte szarym popiołem lub podgrzej grill gazowy do wysokości.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Usuń wołowinę z marynaty i gotować 3 do 4 minut, włączyć, a następnie gotować 3 do 4 minut więcej lub do średnio rzadkie. Pokroić cienko na ziarno i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
ZiarnaZiarna
WołowinaWołowina

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek w menu? Spróbuj sparować z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Możesz spróbować Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot. Recenzenci bardzo lubią to z 4.2 z 5 Ocena gwiazdkowa i cena około 35 dolarów za butelkę.
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
2006 Bancroft Ranch Merlot jest bogaty kolor granatu, i jest pełen smaków dojrzałych czarnych owoców, brązowych przypraw i odrobiną skórki pomarańczowej. Jego wyrafinowane taniny i głębia smaku sprawiają, że jest to jedno z najbardziej pamiętnych win Beringer z Howell Mountain.Mieszanka: 93% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon i 3% Cabernet Franc
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia58
Magazyn