Spróbuj, spodoba ci się Kraut Casserole

Spróbuj, spodoba ci się Kraut Casserole
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj, spodoba ci się Kraut Zapiekanka spróbuj. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 161 kalorii, 12g białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.3 za porcję. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz brązowy cukier, sól i pieprz, jabłko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać czerwone jabłko, można śledzić to danie główne z Szarlotka Gruszka Szarlotka jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 5 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 49%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron i Kraut, Kraut Pleaser, oraz Kotlety ' N ' Kraut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Żeberka doprawiamy solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberkażeberka
3
Rozgrzać 1 łyżeczkę oleju na dużej patelni na średnim ogniu. Żeberka gotować, obracając od czasu do czasu, aż dobrze rumiane ze wszystkich stron.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodaj wino (jeśli używasz), wodę, kminek i brązowy cukier; wymieszaj, aby rozpuścić cukier. Wymieszać z odsączoną kiszoną kapustą, jabłkiem i marchewką i przełożyć do dużego naczynia żaroodpornego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nasiona KminkuNasiona Kminku
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
MarchewMarchew
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
CukierCukier
WodaWoda
WinoWino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Danie ZapiekaneDanie Zapiekane
5
Piec, pod przykryciem, w nagrzanym piekarniku przez 2 i pół godziny, dodając wodę w razie potrzeby, aby zapobiec wyschnięciu.
Składniki, których będziesz potrzebować
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 5 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia8
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn