Spicy Juicy Lucy-Fer Sliders

Spicy Juicy Lucy-Fer Sliders
Pikantne suwaki Juicy Lucy-fer mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 622 kalorie, 30g białka, oraz 36 g tłuszczu. Na 2,08 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 7 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odebrać ketchup, slider rozmiar bułki ziemniaczane, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Juicy Lucy Burger (Alias Jucy Lucy), Soczysta Lucy, oraz Juicy Lucy pudding dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu i dodać cebulę, rozprowadzając je w równą warstwę. Gotować, bez mieszania, aż brzegi cebuli zaczną brązowieć, 5 minut. Wymieszać cebulę i nadal gotować, mieszając od czasu do czasu, aż rumiane i karmelizowane, inny 20 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodać Chipotle, czosnek, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu. Gotować, aż pachnące i dobrze połączone, 1 do 2 protokół, i zdjąć z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej PieprzowyOlej Pieprzowy
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
(duża Tuba)(duża Tuba)
3
Rozgrzej brojlery w piekarniku. Mięso podzielić na 12 porcji, po około 2 uncje każda. Formować patty wokół każdego kawałka sera i spłaszczyć do 2 1/2 do 3 cali średnicy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Umieścić owinięte paszteciki na blasze wyłożonej folią i posypać wszystkie paszteciki 3/4 łyżeczki soli.
Składniki, których będziesz potrzebować
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Broil aż ser topi się i hamburgery są jeszcze trochę różowy wewnątrz, o 6 protokół. Hamburgery będą gotowane do co najmniej średniej w celu stopienia sera, ale nadal pozostają soczyste.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
6
Wymieszać ketchup, balsamiczny i 1/4 łyżeczki pieprzu w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Posmaruj hamburgery z sosem ketchupowym, a resztę podziel między dolne połówki bułek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
8
Na każdą dolną bułkę ułożyć burgera, na wierzch dodać pikantną cebulę i zakończyć górną bułką.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia9
Magazyn