Southwest Breakfast Burritos

Southwest Breakfast Burritos
Southwest śniadanie Burritos wymaga około 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ten przepis służy 20 i kosztuje 68 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 252 kalorie. Udaj się do sklepu i podnieś sól, kolendrę, tortille z mąki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 99 smakoszy i kucharzy. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób naprawdę lubiło ten poranny posiłek. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 39%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Southwest Beef Burritos, Burritos Śniadaniowe, oraz Burritos Śniadaniowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce wymieszać jajka, mleko i sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Masło rozgrzać na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wlać mieszaninę jaj; gotować i mieszać, aż jajka są całkowicie ustawione, o 5 protokół. Ugotowane jajka posiekać i umieścić w dużej misce. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Rozgrzać dużą patelnię na średnim ogniu i wymieszać kiełbasę i czosnek. Gotować i mieszać przez 5 minut, a następnie dodać cebulę. Kontynuuj gotowanie i mieszanie, aż kiełbasa będzie krucha, równomiernie rumiana i nie będzie już różowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
KiełbasaKiełbasa
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odcedzić i wyrzucić nadmiar tłuszczu.
6
Połączyć kiełbasę z jaj, pomidor, kolendra, jalapeno, i Taco przyprawy. Pozostawić mieszaninę do ostygnięcia do temperatury pokojowej, a następnie wymieszać z serem Cheddar.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser CheddarSer Cheddar
Mieszanka Przypraw TacoMieszanka Przypraw Taco
KolendraKolendra
Papryka JalapenoPapryka Jalapeno
KiełbasaKiełbasa
PomidorPomidor
JajkoJajko
7
Umieść tortillę na powierzchni roboczej, a następnie łyżkę nadzienia w połowie drogi między dolną krawędzią a środkiem tortilli. Spłaszczyć nadzienie w kształcie prostokąta z tyłu łyżki. Złóż dno tortilli ciasno nad nadzieniem, a następnie złóż na lewej i prawej krawędzi.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
8
Roll burrito do górnej krawędzi, tworząc ciasny cylinder. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
9
Szczelnie owinąć poszczególne burritos folią i zamrozić, aż będą gotowe do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
10
Podgrzać w kuchence mikrofalowej do gorąca, 3 do 4 minut, przed podaniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować jest Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir. Ma 4,8 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 39 dolarów.
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Buena Vista Chateau Buena Vista Pinot Noir
Aromaty czarnej herbaty i kardamonu są warstwowe przez nuty borówki i jeżyny. Świeże smaki ze skórki żurawiny, śliwki i pomarańczy zapewniają żywe nuty pikantne z nutą minerału i kardamonu. Jest to bogaty i treściwy Pinot Noir o zrównoważonej kwasowości i drobno teksturowanym wykończeniu. 
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawŚniadanieBrunch
Magazyn